Нов удар на полицаите в Банско! Арестуваха американец, ограбил кредитните карти на клиенти в спортна зала, направил опит да избяга с влак ,но не успял да се измъкне

ТОП НОВИНИ

Чужденецът е задържан на гарата в Разлог ,в резултат на добрите оперативни действия на криминалистите от Банско.

Полицаи от Банско арестуваха на гарата в Разлог американец, ограбил клиентите на зала за спорт в Банско. 34- годишният чужденец ошушкал посетителите на залата, взел телефони, слушалки, дебитни и кредитни карти, напазарувал си с чуждите пари и направил опит да избяга с влак, а после да смени превозното средство, така че да не го заловят, научи Struma.com .

Опитните криминалисти от Банско обаче провалили намеренията му и крадецът бе арестуван на гарата в Разлог, минути преди да се качи на влак.

Оказало се, че пребивавал в Банско и работил в офиса за Ко уоркинг спейс, но се издържал с кражби на кредитни и дебитни карти.. Информирано е американското посолство, чужденецът е зад решетките. Случаят е докладван на прокуратурата. Колко пари е изтеглил от дебитните карти се уточнява.

Припомняме, че наскоро отново в Банско бе арестуван руски хакер от офис Ко уоркинг спейс, който бе блокирал сайтове на държавния департамент в САЩ. Явно е, че Банско е примамлива дестинация за подобни „специалисти“.struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *