От последните минути! Вежди Рашидов отново бе номиниран за председател на НС

ТОП НОВИНИ

Преди минути лидерът на БСП Корнелия Нинова номинира най – възрастния депутат Вежди Рашидов за председател на Народното събрание, след решение на мнозинството в Председателския съвет.

„От името на ГЕРБ, БСП, ДПС и „Български възход” издигаме номинацията на Вежди Рашидов”, каза Нинова.

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков от своя страна поиска 15-минутна почивка, но Йордан Цонев от ДПС обясни, че такава не може да се иска от партии, тъй като все още няма приет правилник на Народното събрание.

Очаквайте подробности!

1 thought on “От последните минути! Вежди Рашидов отново бе номиниран за председател на НС

  1. Защо пак богопомазаните с високи пенсии ПОЛУЧИХА УВЕЛИЧЕНИЕ ,а тези с малки пенсии нищо ,нито лев отгоре, да му мислят как ще се отопляват, как ще си купуват лекарства , какво ще ядат при цени два пъти скочили на храни и всякакво потребление ,как ще зимуват тези хора с 400-500 ЛВ пенсии … ? КАКВО Е ТОВА САМО В БГ ИМА ХАУС И КАКВА Е ТАЗИ ФОРМУЛИ НА УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИ, ЗА ЕДНИ ИМА ,А ЗА ДРУГИ -НЕ? В чужбина автоматично се увеличат пенсиите само затова ,че хората са навършили години 70-80г независимо от размер пенсия ТУК В БГ НИЩО НЕ Е ОБМИСЛЕНО КАКТО ТРЯБВА – за вдовец има начисления в/у пенсии ,а за сами майки и бащи в живота отгледали деца сами ,останали самотни през целия си жизнен път ,поели всички негативи от никъде помощ и се пенсионирали като самотни -никой не мисли за тях ,с какво са по различни от един вдовец? !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *