Голямата въпросителна за 11-тия мандат в Пиринско е на път да получи отговор! Иван Димитров от ДБ призна…

ТОП НОВИНИ

Както Ви съобщихме малко по – рано в статията Кой ще защитава интересите на Благоевградска област в 48-то Народно събрание? (Прогноза на Новинарска агенция Е-79 нюз), 11-тия мандат в Пиринско бе под въпрос, тъй като не беше ясно дали ще отиде в полза на първата политическа сила ГЕРБ или ще се озове при ДБ. Е, вече имаме основание да смятаме, че въпросителната около този мандат е на път да намери своя отговор и то, както се казва „от кухнята“.

Преди минути в профила си във Фейсбук водачът на листата на Демократична България в 1-ви МИР Иван Димитров призна, че е вън от парламента, като написа, че за съжаление в 48-то Народно събрание ДБ няма да имат представител от Пиринско.

С това интригата се разплита и става ясно, че ГЕРБ ще имат 4-ма депутати, а именно водачът на листата Росен Желязков, първенецът по преференции Стефан Апостолов, Костадин Стойков от Петрич и Георги Георгиев от Сандански.

Разбира се, до излизането на окончателните данни това са само прогнозни твърдения, като е възможно да настъпят промени, когато Централната избирателна комисия обяви окончателното си решение във връзка с проведените парламентарни избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *