Родители панически: Мъж плаши и обира деца в подлеза срещу Второ училище! Акция и арест на сериен нападател-рецидивист

ТОП НОВИНИ

Полицията в Благоевград бе вдигната на крак след сигнал, че неизвестен мъж плаши и ограбва децата, минаващи покрай пощата и подлеза срещу Второ основно училище в областния център. Мъжът преследвал учениците, които минават покрай подлеза, в посока пощата, и ги принуждавал да му дават наличните си пари, пише Struma. com. Незабавно полицейски екип отишъл на указаното място – подлеза и заварили двама стари познайници на органите на реда.

Задържан е Пламен Иванов, рецидивист, сериен нападател и грабител на жени, крадец и наркодилър, известен с прякора Пампи. Преди години Пламен Иванов, извърши пет нападения и грабежи на жени в кварталите „Запад“ и „Ален мак“ в областния център, служейки си със сила и заплахи. Част от жените бяха удряни и ритани, докато Пампи успее да открадне чантите им.

Последното нападение над жена бе жестоко. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, докато успее да грабне чантата и. Лежа в затвора, а в богатото си кримидосие има и присъди за наркотици и кражби. Има 4 условни осъждания. Вчера той е арестуван, а у него е намерено пакетче хероин, което заявил, че купил от Станислав Траянов, с прякор Таната, който също е бил в подлеза по време на полицейската акция. Таната е криминалнопроявен и осъждан за кражби и грабежи./Struma.com , сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *