Българин се обеси в избирателна секция в Италия 

ТОП НОВИНИ

Млад българин се обеси по време на гласуването в избирателна секция в град Мондрагоне, област Кампания, съобщиха местните италиански медии. Според изданието „Казертанюз” това станало по време на вота на улица „Комо” в южното градче с 29 хиляди жители, в което живеят много българи, пише 24 часа.

Избирателната секция била разположена в училище „Винчи-Буонароти”. В 13 часа в неделя българинът се обесил на навес в структура до училището.

Трупът му след това паднал в секцията, където гласували избиратели, предизвиквайки шок сред тях и сред членовете на избирателната комисия. Веднага след това била извикана „Бърза помощ”, но тя успяла само да констатира смъртта на момчето. Бил спрян и потокът от хора към секцията заради операцията по изнасянето на тялото му.

Млад пловдивчанин сложи край на живота си

„Днес е тъжен ден за общността ни заради смъртта на младия българин в двора на средното училище „Буонароти”, коментира във фейсбук кметът Франческо Лаванга. „Изказвам солидарност с близките на жертвата. Не съществуват никога правилни думи пред смъртта, необходимо е само да замълчим”, писа кметът./ новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *