Борисов от Бургас към служебния кабинет на Донев: Да не се връщаме към „Газпром“(ВИДЕО)

България ПОЛИТИКА

ГЕРБ-СДС – Бургас ще дари средствата от предизборната кампания, отделени за концерти, на семейството на загиналия при изпълнение на служебните си задължения полицай Атанаса Градев. Помага се от душа и от сърце. Тихо, без много шум. Майка ми все казваше: „хвърли зад теб и ще намериш отпред.“ Това заяви от морския град лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

До мен е Мартин Харизанов, познавам го откакто беше на 1 година, днес той е втори в листата на ГЕРБ-СДС-Бургас. Той също е част от инициативата за подпомагане на семействата на загинали полицаи и пожарникари. Благодарен съм на всички следващи ръководства на МВР, защото продължава тази инициатива до ден днешен.

Добрев: Каня Асен Василев на публичен дебат за газа, да не се ослушва

Хаосът и разрухата са видни. Аз очаквах да ни покажат как се строи правилно и бързо, но две години не се строи нищо. Те дойдоха с обещанието за 4 магистрали на година, за 3-4 моста. Северният обход на Бургас се забави-ние го оставихме почти готов, трябваше само да боядисат и да сложат мантинели.  Спряха „Хемус“, „Струма“, спряха строежа на околовръстните на Хасково и Пловдив. АМ „Тракия“  не се поддържа, каза още той. 

Ние винаги сме се старали да водим кампания, в която показваме направено и да предлагаме решения. 

„Нефтохим“-Бургас  през 1999 г. е приватизиран от правителството на Иван Костов. Пристанищният комплекс по договор е тяхно. В последствие „Нефтохим“ се превръща в най-големия инвеститор. 2011 г. сме дали концесия на екваторията, за да могат да корабите да акостират там. „Промяната“ говорят глупости. Не е вярно, че България няма друг пристанищен комплекс. Във Варна също има нефтено пристанище, коментира Борисов. 

Гълъб Донев каза, че нямало решение извън „Газпром“. В нашата програма ние сме казали 100% диверсификация. Има начини.  Моля ги да не се връщат към „Газпром“. 

От другата страна са Кирил Петков и Асен Василев, които си късат ризата, за да защитят „Лукойл“. Това била единствената точка. В момента обаче корабите са на „Литаско“. Както тази компания може, така може да вкарва и БЕХ-това е едното ни предложение. Ако „Лукойл“ не позволят на БЕХ да разтоварва кораби, променяме закона така, че да сложим мито от 1 лв. Имаме и трето предложение, но него ще го кажем, когато дойдем на власт. 

Нека журналистите да проверят истинските ли са фактурите, които ние показваме. Така няма да позволяват на „Промяната“ да шикалкавят, разкри лидерът на ГЕРБ. 

Българите разбраха, че ако не бяха депутатите от ГЕРБ-СДС да се преборят за таван на цените на тока, вече всичко щеше да е фалирало. Но една държава, която всеки месец по 600 000-700 000 лв. дотира бизнеса, колко ще издържи!?

Асен Василев говори, че бюджетът бил на излишък. Кой разумен човек взима заеми всяка седмица и плаща лихви върху тях, за да ги държи като излишък?! Защо премиерът иска нов заем от над 6 млрд., а служебният финансов министър в своята прогноза каза да се готвим за десетки милиарди заеми-над 15 млрд. Това означава да забравим за Еврозоната.  

Задава се финансов апокалипсис, каза го и служебният финансов министър, където пазарите ще ни ударят шамар. Ще се задейства и процедурата за свръхдефицит.

Вече не броя „Промяната“ за партия. Тяхната цел е да влязат в парламента, за да могат да пазят това, което са заграбили. 

новини.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *