Делян Добрев: Хвърлям ръкавицата на Асен Василев да сметнем цената на „Газпром”

България ПОЛИТИКА

„Ако му стиска, каня го на публичен диспут”, пише във Facebook той

Хвърлям ръкавицата на Асен Василев да сметнем цената на „Газпром” за месец юли пред медиите и цялото общество, за да докажем истината. Това написа Делян Добрев от ГЕРБ във Facebook.

„Отдавна не гледам участията по ТВ на Кирил и Асен, защото те само лъжат. Разбрах, че вчера Асен Василев казал при Поли Златарева по БНТ: „Тогава беше свястно момче, но сега нещо може би…”, пише Добрев.

„Показах фактури и доказателства, че купуват пак от „Газпром”, но на по-висока с 28% цена. Цената по договора с „Газпром” за месец юли е 86 евро и не се смята така, както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер почти цяла година. А преди години беше дори и Министър на енергетиката”, обяснява той.

Ето пълния текст на поста:

Отдавна не гледам участията по ТВ на Кирил и Асен, защото те само лъжат. Разбрах, че вчера Асен Василев казал при Поли Златарева по БНТ: Тогава беше свястно момче, но сега нещо може би…

Хвърлям ръкавицата на Асен Василев да сметнем цената на Газпром за месец юли пред медиите и цялото общество, за да докажем истината! Показах фактури и доказателства, че купуват пак от Газпром, но на по-висока с 28% цена. Цената по договора с Газпром за месец юли е 86 евро и не се смята така както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер почти цяла година. А преди години беше дори и Министър на енергетиката.

Ако му стиска, каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество. Така заедно ще докажем как се е източвала държавата в полза на Газпром и офшорки (вероятно на Промяната).

Не на последно място, аз все още се смятам за свястно момче, поради поне 2 причини:

1. По мое време, като Министър, изгонихме посредниците и цената падна с 22%;

2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои приятели с 15-20 млн евро (всъщност, не съм измамил никой дори с 1 евро).

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

„Ако му стиска, каня го на публичен диспут да сметнем цената на флип чарт пред цялото общество. Така заедно ще докажем как се е източвала държавата в полза на „Газпром” и офшорки (вероятно на Промяната)”, посочва Добрев.

Той завършва поста си с думите, че все още се смята за „свястно момче”. И посочва „поне 2 причини”. „1. По мое време, като Министър, изгонихме посредниците и цената падна с 22%; 2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои приятели с 15-20 млн. евро (всъщност, не съм измамил никой дори с 1 евро)”, заявява Добрев./нова тв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *