Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас, има загинали полицаи

ТОП НОВИНИ

Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. Превозното средство с мигрантите не е спряло на стоп палка, след което е започнало преследването. Шофьорът на автобуса е загубил контрол над управлението и е помел полицейската кола, предава Нова тв.

Инцидентът е станал около 05.00 ч.

„Има двама загинали полицаи при инцидента. Няма данни за други пострадали. При опит да бъде спрян автобусът, той е връхлетял върху полицейския автомобил и се е стигнало до смъртта на двама служители“, заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.

„Имало е преследване на автобуса. Работи се обаче от около половин час с близките на загиналите полицаи и нека дадем време на колегите, преди да изнасяме подробности за инцидента“, помоли той.

По думите му са взети много мерки срещу мигрантския натиск. „Използваме дронове и технически средства. Правим всичко по силите си, за да спрем този натиск“, каза той. „Имаме първоначални данни за инцидента, но нека ги дам по-късно, след като пристигна в Бургас“, каза вътрешният министър. Мелето е станало на кръговото кръстовище „Трапезица”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *