Нинова: Срещу мен се води кампания, целта е БСП да се срине на изборите

България

Ако се подходи партньорски, а не идеологически и геополитически, смятам, че може да се получи добър диалог, да има разговори и уточняване на параметрите. Това го казвам от името на българската икономика и работодатели. Защото това е добро за България, икономиката и хората. Такова мнение изрази в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод възможността да се възобновят доставките от „Газпром“.

По думите ѝ за кратките шест месеца правителството на Кирил Петков е успяло да постигне немалко добри неща, акцентирайки най-вече върху социалната сфера.

По адрес на служебния кабинет Нинова смята, че той действа лично срещу нея.

„Очевидно е, че има лична атака срещу мен, но не това е важното. Проблемът е, че се връща моделът на задкулисието, посочи лидерът на социалистите.“

По думите ѝ целта е „БСП да се срине на изборите“, за да се смени ръководството на партията, защото „БСП е непослушната партия в България“, тъй като се изчистила от олигархичните интереси.

Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 млрд. евро за Полша и Румъния. Сега никой не снима самолети, всеки мълчи… онова беше кампания срещу мен. Авторите на тази кампания управляват днес, сподели още Нинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *