Нинова: От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет – грижа за хората, доходите, борба с бедността

България ПОЛИТИКА

БСП организира традиционния събор на Бузлуджа, на който се очаква социалистите да очертаят и акцентите в предизборната си кампания за предстоящите предсрочни избори.

„От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет – грижа за хората, доходите, борба с бедността и неравенствата.“, обяви Корнелия Нинова.

В публикация в социалните мрежи тя се обявява срещу закупуването на нови 8 самолета F-16 в мометнт на икономическа криза и при положение, че България още не е получила първата доставка.

Очаква се на политическия митинг, който ще започне от 11.30, лидерът на партията Корнелия Нинова да заяви основните политически послания в предстоящата предизборна кампания за предсрочните папрламентарни избори. По традиция всяка година социалистите се събират на Бузлуджа, за да отбележат началото на организираното социалистическо движение в България.

В ефира на „Панорама“ снощи Корнелия Нинова заяви:

„Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа, бяхме диалогични, събрахме на една маса колегите, които не си говореха седмици наред, предложихме 79 закона на НС, подходихме разумно и мъдро.“

По думите ѝ през последната 1 година БСП се е променила – от партия, с която никой не е искал да разговаря, са се превърнали в единствената партия, която може да говори с всички.

„И го направихме, водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци, за всяко семейство предстоят изпитания през зимата“, каза Нинова.

Заради митинга на социалистите е въведена временна организация на движението. От 7 до 13 часа, по пътя между връх Шипка и връх Бузлуджа ще се пропуска движението с приоритет в посока Бузлуджа, а след 13-сет часа пътната полиция ще облекчи движението в обратната посока./бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *