Жесток трудов инцидент в Гоце Делчев! Машина-дробилка за пелети погълна и уби 43г. работник в бившите тютюневи складове

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ РЕГИОН ТОП НОВИНИ

Страшен трудов инцидент снощи в Гоце Делчев вдигна на крак полиция и спешни екипи. Машина- дробилка за пелети и дървени гранули е погълнала работник и буквално го е раздробила. Издъхнал е на място, научи Първо Struma.com от свои източници.

Инцидентът станал в бившите тютюневи складове, където под наем се помещава фирма за пелети и гранули, собственост на италианец.

Към мястото на трагедията и жестокия инцидент са отпътували криминалисти и следствена група от Благоевград, които да направят оглед. По първоначални данни работникът е влязъл в бункера, където се намира машината, за да я ремонтира.  Докато работил подавал сигнали към колега, който включвал и изключвал машината отвън.

Явно не са се разбрали както трябва,  внезапно работникът  отвън включил машината и станало страшно. Спрял бързо, но било късно. Колегата му Иван К. на 43-години издъхнал на място. Италианецът, собственик на фирмата, чийто работник загина, работи отдавна в Гоце Делчев, изнася продукцията си за Италия. /Struma.com, сн: архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *