Трифонов към Бойко Рашков: Не може да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо

ТОП НОВИНИ

Слави Трифонов с ироничен коментар във Фейсбук.

Лидерът на ИТН заявява, че е мафиот и призовава вътрешният министър в оставка Бойко Рашков да разпита Кирил Петков и говорителя на кабинета Лена Бориславова, за да „събере доказателства“ за това и „да го арестува“. По думите му Рашков и без да е шеф на КПКОНПИ има достатъчно власт да го разкрие, арестува и унищожи.

„Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“, пише той.

Ето целия пост на Слави Трифонов:

„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен – аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации – “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”.

Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията – аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си.

Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия.
Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.


Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.


Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.
Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.


Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.
Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.
Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа.“

/бнт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *