Последните думи на Виктория Василева в парламента разплакаха Тошко Йорданов

България ПОЛИТИКА

Парламентът гласува подадената оставка на депутата от „Има такъв народ“ Виктория Василева. 

„Сигурна съм, че решението да напусна НС за някои от вас е било изненада, за друга част може би е било шокиращо, за третата група, които ме познават, не е било изненада. Политика се прави с ум и сърце, а не с лакти, зъби и нокти. Ако липсата на ум може да бъде компенсирана, то липсата на сърце – никога“, каза тя в последните си думи в това Народно събрание.

Благодаря на всички, които се отнасяха с мен към с разбиране, уважение и колегиалност. Това решение го взех сама и с пълното съзнание какво правя, допълни Василева. 

Това, което ни прави успешни хора, не само политици, е когато забравим „аз“ и започнем да мислим за „ние“. 

Казвам „сбогом „само на собствените си илюзии, завърши тя.

Последните думи на Василева разплакаха Тошко Йорданов, който не скри чувствата си. 

„Думата и не ставаше на две, работата и беше добра и оперативна. Василева е от хората, които имаха сърце и разум. Надявам се, че напускането и е кратка почивка и скоро ще я видим отново – имаме нужда от хора като нея“, обърна се към Виктория Василева Кристиян Вигенин от БСП. 

„Благодаря на Виктория Василева за работата и време ни заедно. Това, което показа Виктория Василева е, че в партията всички са свободни. Тя постъпи правилно – напуска НС, не като някои хора, които не бяха така достойни“, каза Тошко Йорданов, визирайки отцепилите се депутати от ИТН, които заеха местата на независими народни представители. /новини бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *