Директорът на НХГ в Благоевград удостоен със специална грамота и музикален поздрав от колектива на гимназията(СНИМКИ И ВИДЕА)

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ТОП НОВИНИ

Колективът на НХГ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Благоевград проведе изключително емоционален и забавен годишен съвет, на който удостоиха с почетна грамота за цялостен принос в развитието на учебното заведение, директорът Марин Митов.

 Главният учител по български език и литература г-жа Илонка Белева изказа благодарности и сподели, че през годините винаги е срещала разбиране, изслушване и подкрепа от г-н Митов.

„Г-н Митов е от хората в това училище, които най-много са свързани с него, защото е бил негов възпитаник, после учител и след това директор“, каза още и връчи почетна грамота, от името на целия колектив  благоевградската гимназия, на директора Марин Митов.

Грамотата е с благодарност за годините, отдадени на НХГ. като учител и като директор.

За достойния труд и неуморните усилия, положени за успехите на настоящето и бъдещето на училището.

С признателност за грижите и човечността, проявени към учениците и към целия колектив на гимназията.

Учителският колектив изрази надежда, че г-н Митов ще бъде до тях и от тук нататък, когато имат нужда от подкрепа и съвети, като човек свързан с това училище години наред.

Припомняме, че НХГ в Благоевград е едно от 22-те училища на територията на областта, където е обявен конкурс за директор.

В следващите видеа може да се насладите на музикалните поздрави към директора Марин Митов от преподавателите в благоевградската гимназия, както и от талантливата ученичка Александрина Механджийска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *