Кирил Симеонов разкри ще подкрепи ли вота на недоверие и дали е по-богат

ТОП НОВИНИ

Аз не съм предател. Хората са разочаровани, защото влязохме с обещанието, че ще се борим срещу ГЕРБ. Това, което се случи в четвъртък – се насъбира през времето. Споделял съм с колегите, че не ми е ок, това което се случва с Никола Минчев. Проблемът при нас в групата на ИТН е в комуникацията. Решението за искането на оставката на Минчев дойде от ръководството на партията. Сложих подписа си под това от лоялност. Не гласувах по съвест и затова излязох на трибуната и си признах грешката.Това заяви вече независимият депутат Кирил Симеонов в ефира на бТВ.

Той заяви, че винаги е бил лоялен, но проблемът е чисто идеологически. Разминаха ни се релсите, натрупа се напрежение и капката преля, каза още той.

Симеонов бе категоричен, че никой не му е помогнал да вземе решението за напускането на ИТН.

Имал съм разговор с Кирил Петков, в който разговор нищо не ми е предлагал, каза ми само, че ще хвърлим държавата в хаос.

Прекарах цял час в стаята на ИТН в НС, за да си поговоря с тях. Уважавам ги тези хора. Поговорихме си. Нищо лошо не ми се е случило вътре, обясни Симеонов.

Ще гласувам против вота на недоверие, категоричен бе той.

Не можем да действаме координирано с тази система, срещу която трябваше да се борим, категоричен бе той и добави, че е виждал Слави Трифонов два пъти за 3 години. „Единият път бе по време на кастинга и тогава той ме попита докъде съм готов да стига в борбата срещу статуквото и аз му казах: докрая. За мен не е бил проблем тестът за лоялност, в много големи компании го има, това е тяхна преценка“, категоричен бе депутатът.

На въпрос дали е по-богат, той заяви, че душевно се чувства така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *