Гласят благоевградчанина А. Гюров и за поста на вътрешен министър

ТОП НОВИНИ

На „Продължаваме промяната“ им трябва мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров. Това мнение изрази лидерът на Движение 21 Татяна Дончева пред bTV. Тя уточни, че това е слух, но от достоверен източник и самата тя била изненадана. „Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация на „Продължаваме промяната“, каза Дончева по повод предложението той да стане шеф на комисията.

Дончева коментира накратко и „универсалността“ на председателя на ПГ на ПП Гюров, който бе и номинацията на партията за шеф на БНБ, с което влязоха в директен сблъсък с „Има такъв народ“.

Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости. „Те вероятно си мислят, че политиката е една дейност по разделяне на пари, обаче се оказва, че това не е съвсем така. Парите, който има да си ги дели, си ги дели. Но трябва да се извършат и други неща“, посочи Дончева. По думите ѝ това, което се случва от миналата година е опит да се реши невъзможността да се състави правителство от несъвместими части. „Когато натресеш правителство, което не може да се справи с никакви задачи и гледат на политиката като шоу, ти не си решаваш проблемите, ти ги разтегляш във времето, докато в един момент не ти писне“, каза още Дончева.

Според нея изборите са на „една бира Леденика разстояние“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *