Срам! Псевдожурналистът Илия Илиев и „бившият“ ли кадруват в община Благоевград?

ТОП НОВИНИ

Псевдожурналистът Илия Илиев и „бившият „, който на два пъти не успя да стане кмет в община Благоевград, Андон Тодоров ли са тези, които кадруват в общината??? 

Този въпрос си задават всички, след като днес стана ясно, че Любомир Гръчки, служител към отдел „Обществен ред и сигурност“ в Общинска администрация е бил уволнен.

Служителят, който отговаря за видеонаблюдението и охраната в сградата на общината, бе отстранен, след като през вчерашният ден не допусна лицето Илия Илиев да се разхожда из сградата. Същият псевдожурналист се размотаваше с 5-литрова бутилка, в която твърдеше, че има алкохол, но дали е така никой не знае. Тормозеше служителите в кафето на общината, както и на гише „Информация“. 

Охранителят, в изпълнение на служебните си задължения, се намеси в скандалната ситуация, опитвайки се да запази обществения ред и сигурност, за което бе наказан. Точно така! НАКАЗАН, ЧЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!

Реакцията на кмета Илко Стоянов в дадената ситуация е изненадваща и меко казано нелогична, на фона на това, че лично той, преди няколко месеца, по подобен сценарий, бе обезпокоен в кабинета си от лицето Илиев. Боксьорът, който се прави на журналист, без да притежава необходимото образование и квалификация, преди няколко месеца буквално нахлу в кабинета на Стоянов, размахвайки стъклена бутилка. 

По-късно кметът заяви, че тази ситуация е равносилна на закана за посегателство върху личността, поради което подаде сигнал в Прокуратурата. 

Питаме се какво се промени за няколко месеца и как една и съща ситуация се тълкува по два различни начина. Дали не се е появил задкулисен кукловод, който дава нареждания и пази своите лакей, какъвто се явява Илия Илиев?

Още по-любопитно е как така служителят е уволнен, при положение, че кметът Илко Стоянов е в командировка в чужбина. 

Кой тогава е разписал заповедта и на какво основание, при положение, че още вчера за разигралата се ситуация са информирани Пиарката на кмета Добряна, както и прекият началник на г-н Гръчки?

Да не би да говорим за телефонно правосъдие?

Апелираме към кмета Илко Стоянов да даде отговор на тези въпроси и най-вече да възстанови на работа човека, който просто изпълняваше служебните си задължения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *