Андон Тодоров ще е с трима съветника в Общински съвет Благоевград

ТОП НОВИНИ

Ситуацията около отказа на д-р Цветозар Балабанов да бъде част от Общински съвет Благоевград се заплита все повече и повече, след като няколко поредни дни в Обшинска избирателна комисия – Благоевград „валят“ откази на кандидатите за местни парламентаристи, които да заемат неговото място.

Припомняме, че д-р Балабанов напусна ОбС, по неофициална информация, след множество заплахи и оказване на натиск спрямо него относно това как да гласува на заседанията на местния парламент.

Диригент на всичко е един бивш общински съветник, неуспял в кметската борба срещу Илко Стоянов и Румен Томов, но имащ амбицията да се изявява като кукловод.

Все пак късно снощи Общинска избирателна комисия – Благоевград се произнесе с решение, според което на извънредната сесия този петък (3 юни) клетва ще положи Македонка Славчова Шопска. Въпреки натиска, оказан върху дамата да се откаже, тя все пак реши да не го прави.

Това означава, че въпросният „бивш“ ще има три гласа в Общинския съвет, а именно на съветничките Лилия Иванова, Соня Ставрева и Милена Камбурова. И най – вероятно същите ще продължат да гласуват под команда – чрез предварително написани решения на дневния ред или чрез SMS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *